P&O Australia biedt Australian Open tenniscruises aan

Australian Open cruiseBinnenkort start in Australië het tennis grand slam toernooi Australian Open. Liefhebbers die niets willen missen van het tennis spektakel in Melbourne op hun cruise, kunnen mee met de Pacific Eden (voormalige Statendam) en Pacific Explorer. Zij krijgen aan boord in Melbourne bezoek van oude tennislegenden zoals Mark Philippoussis en Goran Ivanišević. Gasten kunnen vragen aan de ze stellen op de Pacific Eden. Op de Pacific Explorer krijgen gasten bezoek van Todd Woodbridge. Uiteraard zijn er  mogelijkheden om op de foto te gaan met de helden. Op beeldschermen op de schepen worden tijdens de cruise live de tenniswedstrijden uitgezonden.

Ook in 2019 zal P&O cruises Australia twee cruises aanbieden gedurende het tennistoernooi. Dan zullen tennisspelers Ken Rosewall en Kim Warwick elk op een schip ontvangen worden. De cruises starten op 17 en 19 januari 2019 vanuit Sydney. Na een zeedag kom je aan in Melbourne waar je een dag lang kunt genieten van het tennis op Melbourne Park (incl. transfer). Drie tickets voor wedstrijden zijn per persoon ook inbegrepen bij deze cruise. De cruise wordt afgesloten met wederom een dag op zee en op de vijfde dag de aankomst in Sydney. Inmiddels zijn alleen nog hutten beschikbaar op de Pacific Eden.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)