Inaugurele cruise Azamara Pursuit vanuit Southampton

Azamara Club Cruises heeft nieuwe details bekendgemaakt over de renovatie en inaugurele reis van haar nieuwste cruiseschip, de Azamara Pursuit (690 passagiers). De Azamara Pursuit, die recent nog onder de naam Adonia voer voor Carnival’s cruisemerk Fathom, zal een uitgebreide transformatie ondergaan waardoor het een kopie wordt van haar zusterschepen Azamara Quest en Azamara Journey. Het R-klasse schip zal in Belfast (Noord-Ierland) op de scheepswerf van Harland and Wolff door specialist MJM Group worden verbouwd.

De werkzaamheden starten in de lente en zijn naar verwachting eind juli 2018 afgerond. Aansluitend staat op 1 augustus 2018 de inaugurele reis gepland vanuit Southampton met 8 Noorse bestemmingen op het programma: Kristiansand, Flam, Haugesund, Oslo en Bergen. De tweede cruise vertrekt op 13 augustus ook uit Southampton met IJsland als bestemming. Daarna volgen er vanuit Engeland nog een korte doopcruise (28 augustus) en een een ‘Wine & Romance Voyage’ cruise (30 augustus naar Spanje en Portugal.

Cruises op de Azamara Pursuit zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!