Cruisereiziger
Shows

Princess Cruises onthult nieuwe show ‘The Secret Silk’

Princess Cruises heeft donderdag haar derde productieshow ‘The Secret Silk’ in samenwerking met tekstschrijver en componist Stephen Schwartz onthuld. Het is een moderne versie op een oud Aziatisch volksverhaal met muziek, dans en een levensgroot poppenspel van Jim Henderson’s Creature Shop. De verhaallijn is geinspireerd op de fabel ‘The Grateful Crane’ met Lane, een onbaatzuchtige jonge vrouw die een magische gave bezit, in het geheim mooie zijden stoffen maken.

De nieuwe show, gecreëerd en geregisseerd door John Tartaglia, debuteert vanaf medio februari 2018 exclusief op de Royal Princess tijdens haar seizoen in de Caribbean. Daarna zal ‘The Secret Silk’ ook te zien zijn op de Island Princess (mei 2018) en Diamond Princess (herfst 2018). De exclusieve samenwerking tussen Princess Cruises en Stephen Schwartz leverde eerder al de producties ‘Magic To Do’ en ‘Born To Dance’ op. Een vierde productieshow maakt in 2019 zijn debuut.

Zie onderstaande video voor een voorproefje van ‘The Secret Silk’:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!