Oud NBA basketballer Shaquille O’Neal treedt aan bij Carnival Cruise Line

Oud NBA basketballer en huidig tv-commentator Shaquille O’Neal heeft aangekondigd dat hij bij Carnival Cruise Line is aangekomen als CFO, ofwel Chief Fun Officer. Deze stunt komt voort uit de nieuwe reclamecampagne die deze week is gestart met de naam ‘Choose Fun’. Hij zal in een aantal video’s en reclamecampagnes te zien zijn zoals een 30-seconden wervelwind-tour van de Carnival Vista, met de SkyRide,  Havana Pool, Cloud 9 Spa en uiteraard het basketbalveld.

“We zijn erg blij dat Shaq bij ons in het Carnival team komt!  Door hem zal iedereen weten welke unieke fun je aan boord bij Carnival kunt vinden,” zegt Carnival directeur Christine Duffy.  De ontvangst op het kantoor van Carnival Cruise Line was in ieder geval géén serieuze aangelegenheid, maar één vol ‘fun’.

Wil je meevaren met Carnival Cruise Line? In maart 2018 komt de nieuwe Carnival Horizon in de vaart in Europa. Bekijk hier welke cruises dit schip gaat varen:

Captain CruiseCruisereizenCruisetravelCruisewinkelDreamlinesZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.