Eerste mijlpaal in bouw voor Crystal Endeavor

Afgelopen maandag is het eerste stuk staal gesneden voor de Crystal Endeavor. De ceremonie vond plaats op de scheepswerf MV Werften in Stralsund, Duitsland. Crystal directeur Tom Wolber was aanwezig alsook Tan Sri Lim Kok Thay, voorzitter van moedermaatschappij Genting Hong Kong.

Het kleine luxe megajacht zal voornamelijk gaan varen naar Arctische en Antarctische gebieden. De Crystal Endeavor komt in 2020 in de vaart. Het ijsklasse megajacht biedt uiteraard Crystal’s bekroonde service zoals suites en butlerdiensten. Crystal Endeavor ontleent haar naam aan de HME Endeavor, het onderzoeksschip dat door James Cook werd gebruikt om Australië en Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.