Eerste mijlpaal in bouw voor Crystal Endeavor

Afgelopen maandag is het eerste stuk staal gesneden voor de Crystal Endeavor. De ceremonie vond plaats op de scheepswerf MV Werften in Stralsund, Duitsland. Crystal directeur Tom Wolber was aanwezig alsook Tan Sri Lim Kok Thay, voorzitter van moedermaatschappij Genting Hong Kong.

Het kleine luxe megajacht zal voornamelijk gaan varen naar Arctische en Antarctische gebieden. De Crystal Endeavor komt in 2020 in de vaart. Het ijsklasse megajacht biedt uiteraard Crystal’s bekroonde service zoals suites en butlerdiensten. Crystal Endeavor ontleent haar naam aan de HME Endeavor, het onderzoeksschip dat door James Cook werd gebruikt om Australië en Nieuw-Zeeland te ontdekken.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)