Video: Oceania Cruises viert in 2018 15-jarig bestaan

2018 is een bijzonder jaar voor premium cruisemaatschappij Oceania Cruises. De Amerikaanse rederij viert haar 15-jarig bestaan – 15 jaar reizen over de gehele wereld, 15 jaar ‘The Finest Cuisine at Sea’ en 15 jaar passie voor het bieden van onvergetelijke reiservaringen. Oprichters Frank Del Rio, Bob Binder en Joe Walters begonnen in 2003 met de Regatta. Sindsdien zijn er nog 5 cruiseschepen bijgekomen, Insignia (2004/2014), Nautica (2005), Marina (2011), Riviera (2012) en Sirena (2016). Vanaf 2014 maakt Oceania Cruises onderdeel uit van moedermaatschappij Norwegian Cruise Line Holdings Ltd, waar ook de cruisemerken Norwegian Cruise Line en Regent Seven Seas Cruises toe behoren.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!