Ex-Costa schip beschikbaar voor Koreaanse sporters bij Olympische Spelen

Zuid-Korea heeft aan Noord-Korea een cruiseschip aangeboden zodat de Noord-Koreaanse sporters opgehaald kunnen worden en een verblijfplek hebben tijdens de Olympische Spelen. Het gaat om het schip Chinese Taishan. Dit schip heeft bij Costa Cruises gevaren onder de naam Costa Voyager. Daarvoor voer ze als Grand Voyager voor Iberocruceros. Costa nam in 2014 afscheid van het schip.

Het schip heet sinds 2014 Chinese Taishan en is eigendom van de ferry maatschappij Bohai Ferry Company. Het schip fungeert als cruiseschip voor korte 3 en 4 daagse cruises van Yantai (China) naar Seoul in Zuid-Korea en weer terug.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

One thought on “Ex-Costa schip beschikbaar voor Koreaanse sporters bij Olympische Spelen

  • 28 januari 2018 om 09:13
    Permalink

    Dank voor de goede en nuttige informatie ☺ Rob

Reacties zijn gesloten.