Lincoln Center Stage nu ook aan boord MS Noordam

Holland America Line heeft het entertainmentaanbod aan boord van het MS Noordam uitgebreid met de introductie van het Lincoln Center Stage programma. Sinds deze week wordt in samenwerking met Lincoln Center for the Performing Arts in New York live kamermuziek in ten gehore gebracht door klassiek geschoolde violisten, cellisten en pianisten. Zij hebben daarvoor een speciale ruimte, waar de ensembles 3 keer per dag optreden.

Het initiatief debuteerde twee jaar geleden op het MS Koningsdam en is sindsdien doorgevoerd op 7 cruiseschepen in de vloot van Holland America Line. Het MS Noordam vaart momenteel ‘Down Under’ met Sydney als thuishaven tot medio april. Daarna vertrekt het voor haar Alaska-seizoen naar Vancouver waarna het in het laatste kwartaal van 2018 weer terugkeert naar Australië.

Interesse in een cruise met het MS Noordam? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.