Antoine Lacarrière krijgt leiding over CLIA Nederland

Antoine Lacarrière

CLIA, de internationale brancheorganisatie van cruiserederijen, heeft de Fransman Antoine Lacarrière aangesteld om haar activiteiten in Nederland, Belgie en Frankrijk te gaan leiden. Hij wordt verantwoordelijk voor de handelspromoties, campagnes en evenementen in de drie landen. Tevens zal hij een sleutelrol gaan spelen bij het betrekken van belangrijke belanghebbenden in Nederland, Belgie en Frankrijk waaronder cruisemaatschappijen en cruisehavens in het bredere werk van de vereniging. Lacarrière gaat een geheel nieuwe positie invullen. Tot voor kort was deze rol per land ingevuld. In Nederland was Nico Bleichrodt (Holland America Line) de laatste die deze functie bekleedde.

De afgelopen 25 jaar bekleedde Antoine Lacarrière leidinggevende functies in de sport-, entertainment- en toeristenbranche. Hij begon als verkoop- en marketingdirecteur bij het Accor Hotel Arena en had later de leiding over Business Development en Partnerships bij Disneyland Resort Paris. De laatste 8 jaar van zijn carrière bracht hij door bij rederij Croisières de France (CdF), een dochteronderneming van Pullmantur, als General Manager voor Frankrijk, België en Zwitserland.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!