Cruisereiziger
Eten en drinkenRenovatie

AIDAstella na droogdok uitgerust met Langnese Happiness Station

Cruisepassagiers kunnen sinds kort aan boord van het cruiseschip AIDAstella hun eigen ijsje samenstellen in de Langnese Happiness Station. De nieuwe ijsbar is tijdens het droogdok van het cruiseschip van AIDA Cruises van 3 tot 8 maart in Drydocks World in Dubai toegevoegd. De eetgelegenheid was eerder ook al beschikbaar op andere schepen in de vloot van de Duitse rederij. Gasten kunnen kiezen uit verschillende soorten ingeredienten. Naast de populaire swirl worden ook Carte D’Or ijs en softijs aangeboden.

Naast de gebruikelijke onderhoudswerkzaamheden zijn tijdens de miljoenen euro’s kostende routinebeurt ook andere publieke ruimtes onder handen genomen. Ze zijn voorzien van energiezuinige LED-verlichting en nieuw tapijt. De Hype Gaming Center is opnieuw ontworpen en beschikt over een nog groter aanbod aan games. Daarnaast is het Spa-gedeelte opgefrist en de vloer vervangen.

Voor het aankomende zomerseizoen staan er voor de AIDAstella 10- en 11-daagse cruises gepland in het Middellandse Zee-gebied. Deze diverse routes brengen cruisereizigers van Palma de Mallorca naar steden als Civitavecchia, Barcelona en Lissabon, maar ook eilanden zoals Sicilie, Malta en Corsica.

Interesse in een cruise met de AIDAstella? Vraag een offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!