Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Cruise Event 2018 vindt plaats in Den Haag

Ook in 2018 zal ANNONU events weer een Cruise Event organiseren, zowel in Nederland als in Belgie.

De Nederlandse editie staat gepland op 20 en 21 oktober 2018. Deze zal dit jaar niet plaatsvinden in de Passenger Terminal Amsterdam in Amsterdam, maar in de Fokker Terminal op de Binckhorstlaan in Den Haag. De locatie is goed bereikbaar met de auto en heeft een eigen gratis parkeerplaats.

De Belgische editie vindt op 6 en 7 oktober 2018 plaats en zal net als voorgaande jaren worden gehouden in de Waagnatie in Antwerpen. Ook deze plek is eenvoudig te bereiken en beschikt over een gratis parkeerplek.

Tijdens het Cruise Event maak je kennis met rederijen en touroperators die reizen aanbieden op grote schepen maar op ook kleinere schepen en zeiljachten. Zij kunnen al jouw vragen beantwoorden en je droomreis op maat samenstellen met de mogelijkheid deze direct te boeken. Als je je liever wilt orienteren dan kan je de verschillende presentaties bijwonen en films bekijken waarin wordt uitgelegd hoe een cruise werkt, wat de mogelijkheden zijn en welke landen en steden je allemaal kunt aandoen. Daarnaast kan je er prijzen winnen en is er natuurlijk plek voor een hapje en drankje.

Kaarten kosten € 10,- aan de kassa en kinderen tot 17 jaar zijn gratis. In de voorverkoop kosten kaarten €7,50, (25% korting) te bestellen via www.cruise-event.nl (Nederlandse editie) of www.cruise-event.be (Belgische editie). Hier vind je ook meer informatie over het evenement.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger