Marella Cruises neemt SkySea Golden Era over

Doordat de transfer van de huidige Mein Schiff 2 van TUI Cruises naar Marella Cruises, voorheen bekend onder de naam Thomson Cruises, niet doorgaat heeft TUI Group besloten om voor laatstgenoemde cruisemerk de Golden Era (1.814 passagiers) van SkySea Cruise Line over te nemen van Royal Caribbean Cruises. Hierdoor kan ook de Britse rederij de modernisering van haar vloot voortzetten. Beide partijen hebben besloten om de aankoopprijs vertrouwelijk te houden.

Na een uitgebreide renovatie zal het cruiseschip (voormalig Celebrity Century) onder de naam Marella Explorer 2 in 2019 in de vaart komen. De overgang van Mein Schiff 1 naar Marella Cruises, waar het gaat varen als Marella Explorer, gaat wel door.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.