Princess Cruises introduceert ‘Ritme van de Caribbean’ programma

Caribbean Princess

Princess Cruises introduceert dit jaar een nieuw programma genaamd ‘Ritme van de Caribbean’ aan boord van alle cruiseschepen in haar vloot die varen in het Caribisch gebied. De Amerikaanse cruisemaatschappij wil haar gasten al varend laten genieten van nieuwe ervaringen en activiteiten afkomstig van de tropische eilanden.

De uitbreiding bestaat onder andere uit een nieuwe keuken, cocktails, entertainment en ‘Papegaaien in de Piazza’. Het Caribisch programma zal in mei debuteren op de 3.150 gasten tellende Caribbean Princess en in de loop van dit jaar verder worden uitgebreid naar de andere Princess schepen. Het programma omvat:

· Authentiek lokale gerechten: Ontdek lokale gerechten zoals Jamaicaanse jerk chicken, rode poon, Creoolse mosselen, Puerto Ricaanse mofongo en ananas crème brûlée.

· Cocktails: Proef de smaak van de Caribbean met Rum Punch, verfrissende tropische drankjes, chocolades, Mojito’s of tijdens een regionale rum proeverij.

· Papegaaien in de Piazza: Ontmoet in het atrium de ‘Parrots of the Caribbean’ van dichtbij en leer alles over hun gewoontes en leefomgeving.

· Caribbean Festival: In samenwerking met Princess Cruises ‘Festivals of the World’ komt het gevoel van de Caribbean tot leven tijdens party’s, thema activiteiten en musical optredens.

· Planetarium: Princess Cruises en Discovery Channel bieden een sterrenwacht programma, waarbij de maan, planeten en sterrenstelsels zichtbaar worden tijdens de Caribische nacht.

– Verhalen van de diepe zee: Ontmoet echte scheepswrak jagers en luister naar hun verhalen over speurtochten naar verloren en herontdekte schatten. Haai duiker Martin Graff zal tijdens enkele cruises meer uitleg geven over zijn ontmoetingen met deze beruchte onderwater roofdieren.

– Piraten activiteiten: Jonge landrotten beleven avontuurlijke pret wanneer zij leren om te praten als een piraat, zich te kleden als een piraat en zelfs te dansen als een piraat tijdens themafeestjes voor het hele gezin.

Tony Roberts, Vice President Europa van Princess Cruises, vertelt: “Het tot leven brengen van de Caribbean, zowel aan boord van onze schepen als tijdens een van onze vele excursies aan wal, is altijd een passie geweest voor Princess Cruises. Het ’Ritme van de Caribbean’ programma zal deze fantastische reeks van eilanden die wij aanbieden versterken”.

“Aan boord van onze schepen kunnen onze gasten eten en drinken als de locals. Terwijl een scala aan belevingen- inclusief ‘Papegaaien in de Piazza’, geïnspireerd door ‘Puppies in de Piazza’ van onze Alaska Cruises- de vakantie meer kleur geven”.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!