Cruisereiziger
Reisbureau

Captain Cruise heeft nieuwe eigenaar

Captain Cruise is per 19 april 2018 overgenomen door Robert Pieter Gardenier. Hij neemt het bedrijf over van Bob en Michel Kuijs. Naast dat hij zelf een groot cruisefanaat is, heeft hij ruime ervaring in de cruise branche. De laatste 5 jaar heeft hij gewerkt bij Zeetours Cruises als Financieel Manager en Cruise Specialist. 

Captain Cruise is in 2008 opgericht en heeft een mooie reputatie opgebouwd. Het kantoor is gevestigd in Uitgeest. In het najaar van 2018 bestaat Captain Cruise 10 jaar. Dat wordt gevierd met mooie acties die nog bekend worden gemaakt, aldus Robert Pieter.

Robert Pieter verheugt zich op de overname: “Dit is een mooie nieuwe uitdaging waar ik altijd al van had gedroomd! Met deze nieuwe kans kan ik al mijn passies van ondernemerschap, Finance en cruisefanaat in één functie vervullen om zo Captain Cruise verder te laten groeien.”

Daarnaast hebben Bob en Michel een mooi solide bedrijf neergezet de afgelopen jaren. Zo wordt Captain Cruise gemiddeld beoordeeld met een 9,5 door de klanten. Captain Cruise heeft drie enthousiaste medewerksters in dienst die meegaan met Robert Pieter. Voor klanten verandert door de overname niets.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger