Cruisereiziger
BestemmingenReisbureau

Silverjet deelt uit bij haar 20-jarige verjaardag

De Apeldoornse touroperator Silverjet bestaat 20 jaar. Vanwege dit jubileum trakteert Silverjet bij een aantal bijzondere cruises, op gratis vliegreizen en hotelnachten.

Silverjet selecteert het beste dat de wereld te bieden heeft op vakantiegebied. Zo ook met cruises. De geselecteerde cruises voor de viering van het jubileum worden verrijkt met extra’s zoals gebruik van de Executive Lounge op Schiphol, privétransfers vóór de cruise, minimaal 1 luxe hotelovernachting voorafgaand aan de cruise en een verblijf in een comfortabele suite met balkon. En natuurlijk de gratis vliegreis. 

“Belangrijk criterium voor Silverjet is de keuze voor kleine schepen, met veel ruimte aan boord en met een uitmuntende service”, aldus Commercieel Directeur Ton Hendriksen. “Daarnaast is er veel tijd op de bestemming en komen deze cruises op plaatsen waar grote cruiseschepen aan voorbij gaan. We hebben hiermee een exclusieve, luxe en inspirerende selectie gemaakt.”

Er is keuze uit een aantal jubileum cruises:

  • De eerste is een cruise met een perfecte combinatie van natuur, geschiedenis en couleur locale in de Caribbean. Tijdens deze cruise op de zeer luxe Crystal Symphony worden de paradijselijke eilanden Bimini, Grand Turk, Curaçao, Bonaire, Jamaica en de Grand Cayman bezocht.
  • Er is ook gedacht aan een route door unieke landschappen die tot onvergetelijke indrukken en magische momenten zullen leiden. Een cruise op de Seabourn Encore biedt de mogelijkheid om steden als Haifa, Ashdod, Aqaba (inclusief bezoek aan de stad Petra), Muscat en Abu Dhabi te bezoeken.
  • Voor wie liever de prachtige kust en eilanden van de Middellandse Zee ervaart, kan eveneens gebruik maken van een cruise op de Seabourn Encore op 28 september 2018. Een 9-daagse route met prachtige natuur, gezellige plaatsen en overal culinaire verrassingen.

Eindeloze ijswereld
De droom van velen helpt Silverjet waarmaken. In het jubileumaanbod is ook ruimte gemaakt voor een 26-daagse cruisevakantie in Antarctica en Patagonië met de Seabourn Quest die vertrekt op 26 november 2018. Oog in oog staan met pinguïns, spectaculaire panorama’s en verrassende natuurwaarnemingen ervaren. Eén worden met een unieke, eindeloze ijswereld. Deze cruise staat voor ontdekken van een nieuwe wereld op een comfortabele, luxe manier rond een indrukwekkend pakket van Silverjet services.

Voor meer informatie ga je naar de cruisepagina van Silverjet

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger