Axel Hotels lanceert eerste LGBTI cruise en bundelt krachten met Dreamlines

Foto: Open Sea Cruises x Axel

Dreamlines is partner geworden van Axel Hotels bij de lancering van hun eerste cruise voor de LGBTI-gemeenschap. Het nieuwe evenement “Open Sea Cruises x Axel” zal internationaal bekende beroemdheden in een verrassend entertainment programma aanbieden. De cruise door het westelijke Middellandse Zeegebied van 29 september tot 6 oktober 2018 vindt plaats op cruiseschip Zenith

Open Sea Cruises x Axel is de eerste cruise voor de LGBTI-gemeenschap. Het schip heeft ruimte voor 1.400 passagiers in 720 hutten en zal aanmeren in de mooiste havens van de Middellandse Zee: Barcelona, Ajaccio, Toulon en Palamós. De cruise zal eindigen in Ibiza met een 2-daags verblijf op Ibiza voor de seizoensafsluiting op het eiland.

Juan Julià, president van Axel Hotels, zegt: “Wij zijn erg verheugd om de Axel-ervaring voor de eerste keer naar de zee te brengen. Axel Hotels en Dreamlines werken samen met ons om dit ambitieuze project uit te voeren. Als Europa’s grootste online cruise-operator wil Dreamlines de visie van Axel Hotels met een Europese LGBTI-cruise waarmaken. Felix Schneider, CEO van Dreamlines, zegt: “We kijken uit naar de samenwerking met Axel Hotels en hun te helpen om hun portfolio uit te breiden.”

Groot spektakel aan boord met verschillende feesten en entertainment

Open Sea Cruises x Axel biedt opvallende shows en feesten aan boord, georganiseerd door beroemde clubs uit heel Europa. Beroemde gasten zoals Conchita en Loreen, bekend van het Eurovisiesongfestival, de Vengaboys, RuPaul én de sterren van “RuPaul’s Drag Race” zullen aan boord te vinden zijn. Meer speciale gasten en internationale popsterren zullen binnenkort aangekondigd worden.

Naast het sensationele avondprogramma, blinkt Open Sea Cruises x Axel overdag ook uit in cruise-entertainment. Aan de ene kant ligt de focus op persoonlijk welzijn met yoga, meditatie en bootcamps. Aan de andere kant ligt de focus op het verbreden van je horizon, met cursussen over dans, massages, social media en DJ’en. Het schip biedt passagiers voldoende ruimte om te ontspannen en hun eigen ritme te volgen in twee zwembaden, drie jacuzzi’s, de spa met sauna en de fitnessruimte.

Prijzen voor Open Sea Cruises x Axel beginnen vanaf €1.299 per persoon voor een dubbele bezetting. De route is: Barcelona – Op zee – Ajaccio (Corsica) – Toulon (Côte d’Azur) – Palamós (Costa Brava) – Ibiza – Ibiza- Barcelona.

Voor meer informatie en boekingen ga je naar www.open-sea.com

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.