Netflix komt met film opgenomen op Harmony of the Seas

Netflix komt over 1,5 maand met een eigen geproduceerde film die is opgenomen op de Harmony of the Seas, het op een na grootste cruiseschip ter wereld. In de film van de streamingsdienst genaamd ‘Like Father’ spelen Kristen Bell, Kelsey Grammer en Seth Rogan de hoofdrollen. Het verhaal gaat over een vrouw, een workaholic, die door vriend voor het altaar in de steek wordt gelaten en vervolgens met haar vader op een Caribbean honeymooncruise gaat. Over het gehele schip van Royal Caribbean International zijn beelden geschoten. De film zou op 3 augustus beschikbaar moeten zijn voor abonnementshouders van Netflix.

Zie onder de trailer van ‘Like Father’ op de Harmony of the Seas:

Wil je ook cruisen op ‘s werelds grootste cruiseschip?

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravelstore

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!