Seabourn in Europa in 2019: meer dan 12 nieuwe bestemmingen

Ultraluxe rederij Seabourn verkent Europa uitgebreid in 2019. In het 2019 seizoen vaart de maatschappij in de Europese wateren met vier schepen – Seabourn Encore, Seabourn Quest, Seabourn Odyssey en de splinternieuwe Seabourn Ovation – die meer dan 66 cruises aanbieden vanuit 14 verschillende vertrekhavens.

In het seizoen 2019 zet Seabourn koers naar ruim een dozijn nieuwe, sublieme bestemmingen die de maatschappij nog nooit of al jarenlang niet meer heeft bezocht, zoals Greenwich (Londen) en Cowes op het Engelse eiland Wight, Vik I Sogn, Haugesund, Sandefjord en Fredrikstad (allen in Noorwegen), Durres (Albanië), Mgarr (op Gozo, Malta), Amorgos (Griekenland), Dunmore East (Waterford, Ierland), Helsingør (Denemarken), Dundee (Verenigd Koninkrijk) en Motril (Granada Spanje).

3 dagen Sint-Petersburg – Seabourn Ovation:
Het gloednieuwe schip Seabourn Ovation keert terug naar het noorden met een reeks unieke zevendaagse zomercruises in de Baltische Zee tussen Kopenhagen en Stockholm, inclusief drie volle dagen in het Russische St-Petersburg. Daarnaast kunnen de passagiers verschillende “verborgen parels” ontdekken, zoals tijdens een 14-daagse reis die het majestueuze Noorwegen en de Noordkaap combineert met de Britse eilanden of een 14-daagse cruise van Dublin via Parijs richting het zuiden naar Lissabon.

Italiaanse en Franse Rivièra – Seabourn Encore:
Seabourn Encore vertoeft deze zomer in de populairste regio’s van de westelijke Middellandse Zee, met als blikvangers het Iberische schiereiland, Malta, Sicilië en de Italiaanse en Franse Rivièra. Op 7-, 10- en 11-daagse cruises vaart het schip tussen Rome, Barcelona en Monte Carlo. Aan het einde van het seizoen gaat het richting Athene.

Met expeditie team naar Britse eilanden, IJsland en Noordkaap – Seabourn Quest:
Seabourn Quest biedt een rits langere, avontuurlijke 15-daagse cruises aan langs de spectaculaire landschappen en het wildlife van de Britse eilanden, IJsland en Noorwegen en zelfs de Noordkaap. Op deze cruises reist een ervaren expeditie team mee aan boord en is er keuze uit tal van optionele Ventures by Seabourn, excursies met een rubberboot of kajak en trektochten. Het Europese seizoen eindigt met twee topcruises van drie weken naar het allerbeste van IJsland, Groenland en een aantal eilanden in de Noord-Atlantische Oceaan, met onvergetelijke Ventures by Seabourn. Eerst vaart het schip 21 dagen van Dover naar Reykjavik en daarna 24 dagen van Reykjavik naar Montreal.

Egeïsche zee en Adriatische kust – Seabourn Odyssey:
Seabourn Odyssey vaart naar populaire havens in het hele Middellandse Zeegebied, zoals aan de Egeïsche en Adriatische kust. Tijdens de 7- en 14-daagse cruises verkennen de gasten de wondermooie Griekse eilanden en het schilderachtige Kroatië, Slovenië en Montenegro. Bovendien biedt het schip topcruises aan naar Rome en de Franse en Italiaanse Rivièra, Spanje en Marokko, voor zowel ervaren als onervaren cruisegasten. De meeste routes zijn te combineren tot langere cruises.

Voor meer informatie over de bekroonde vloot van Seabourn of het wereldwijde cruiseaanbod van Seabourn: www.seabourn.com

Cruises van Seabourn zijn bovendien boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)