St. Maarten ziet toename in cruisepassagiers in 1e helft 2018

De haven van St. Maarten heeft bekendgemaakt dat er meer dan 15% meer bezoekers zijn in het afgelopen half jaar. In totaal bezochten 733.666 cruisereizigers het eiland op 230 cruiseschepen.  De drukste maand was maart 2018, met daarin 55 cruiseschepen met 137.375 passagiers.

“Vanaf oktober zal St. Maarten echt een stijging zien in het aantal aankomsten van Europese cruise maatschappijen. Dit zal het cruiseseizoen verder helpen om tot de aantallen te komen die we in de periode zagen vóór orkaan Irma. In totaal heeft het dan een jaar geduurd om weer op volle sterkte te komen. We bedanken al het personeel van de haven St. Maarten voor hun harde werk, ijver en veerkracht om de haven er weer bovenop te brengen.” aldus de havenautoriteiten van St. Maarten.

Cruises naar St. Maarten zijn te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUITravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)