St. Maarten ziet toename in cruisepassagiers in 1e helft 2018

De haven van St. Maarten heeft bekendgemaakt dat er meer dan 15% meer bezoekers zijn in het afgelopen half jaar. In totaal bezochten 733.666 cruisereizigers het eiland op 230 cruiseschepen.  De drukste maand was maart 2018, met daarin 55 cruiseschepen met 137.375 passagiers.

“Vanaf oktober zal St. Maarten echt een stijging zien in het aantal aankomsten van Europese cruise maatschappijen. Dit zal het cruiseseizoen verder helpen om tot de aantallen te komen die we in de periode zagen vóór orkaan Irma. In totaal heeft het dan een jaar geduurd om weer op volle sterkte te komen. We bedanken al het personeel van de haven St. Maarten voor hun harde werk, ijver en veerkracht om de haven er weer bovenop te brengen.” aldus de havenautoriteiten van St. Maarten.

Cruises naar St. Maarten zijn te boeken bij:

Captain CruiseCruisereizenStipTUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.