Crystal Ravel feestelijk gedoopt in Budapest

Minder dan twee jaar geleden lanceerde Crystal haar eerste ultraluxe riviercruiseschip, de Crystal Mozart. Deze week werd het vijfde schip de Crystal Ravel gedoopt in Boedapest. Het schip is identiek aan haar zusterschepen Crystal Bach, Crystal Mahler en Crystal Debussy welke eind mei in Amsterdam gedoopt werd.

De ceremonie vond plaats met het talloze gasten en genodigden. De rode draad door de doopceremonie was prachtige klassieke muziek van jonggetalenteerde musici. Doopmoeder Mariann Peller is producer en bedenkster van de populaire Hongaarse televisieshow Virtuosos, ‘s werelds eerste talentenjacht op het gebied van klassieke muziek, en de Stichting Young Virtuosos, die de studie van klassieke muziek voor jonge kunstenaars promoot.

Gasten genoten van de tenor Steffan Mullan en later op het schip in de lounge van jonge talenten: klarinettist Ali Dániel Lugosi, harpist Ágnes Polonyi en de violisten Amira Abouzahra en Mariam Abuzahra.

Crystal Ravel vaart momenteel routes van 6 tot 14 dagen tussen Wenen en Basel. In 2019 zal ze zevendaagse cruises doen vanuit Wenen naar Hongarije en Slowakije.

Crystal Ravel cruises zijn onder andere boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)