Celebrity Cruises onthult nieuw investeringsprogramma The Celebrity Revolution

Celebrity Cruises heeft onder de naam The Celebrity Revolution een nieuw investeringsprogramma onthuld. De Amerikaanse cruisemaatschappij zal meer dan 500 miljoen dollar spenderen om in samenwerking met meer dan 500 architecten, ontwerpers en ingenieurs de gehele vloot te laten evenaren aan “The Edge.”.

“We hebben The Celebrity Revolution gelanceerd om maar één ding te doen; de manier veranderen waarop onze gasten de wereld ervaren. Het begon met de introductie van het branche-veranderende product Celebrity Edge en ging verder met de verbluffende Celebrity Flora, “zei Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO van Celebrity Cruises. “Onze toewijding om de manier waarop gasten de wereld beleven te verbeteren, kent geen grenzen. We upgraden onze hele vloot en geven mensen de vakantie die ze echt verdienen. ”

Suites

Door de schepen van het merk te transformeren, kreeg Celebrity de kans om zijn al suite-ervaring aan boord van Celebrity Millennium, Celebrity Constellation, Celebrity Infinity en Celebrity Summit nieuw leven in te blazen met de hulp van de visionaire ontwerper Kelly Hoppen, MBE. Zij zal ook toezien op het ontwikkelen van de Reflection Suite en Signature Suites (op dit moment alleen te vinden op Celebrity Reflection) aan boord van Celebrity Solstice, Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox en Celebrity Silhouette, met haar kenmerkende stijl – een subtiele, gecoördineerde combinatie van East meets West, met schone lijnen, neutrale tinten en een warme, uitnodigende weelde.Met Celebrity Edge introduceerde de rederij een exclusief nieuw toevluchtsoord voor alle gasten in de Suite Class, genaamd The Retreat. En nu brengt Celebrity zijn meest luxueuze ervaringen over op de gehele vloot. Elk schip biedt The Retreat Sundeck en The Retreat Lounge, beiden ontworpen door Hoppen. In de verbeelding van The Retreat Sundeck heeft zij een chique, openlucht locatie gecreëerd met het gevoel van een high-end resort, waar gasten kunnen ontspannen op zachte ligstoelen, genieten van verleidelijke cocktails en genieten van verfrissende traktaties. In The Retreat Lounge (voorheen Michael’s Club) heeft Hoppen een warme en verfijnde sfeer gecreëerd.

“Het was een nieuwe en enerverende uitdaging om iets te creëren met een luxe style maar wat toch anders is dan de accommodaties die ik voor Celebrity Edge heb ontworpen” zegt Hoppen. “Ik wilde een gevoel oproepen van tijdloze luxe aan boord die gasten welkom heet. Jouw slaapkamer is waar je slaapt en waar je wakker wordt, twee van de meest belangrijke tijdstippen van de dag, speciaal wanneer je op vakantie bent. Het was belangrijk om een ruimte te creëren die harmonieus en luxe in een setting die als thuis maar weg van huis aanvoelt. Ik denk dat we deze balans perfect hebben bereikt.”

“Revolutionaire” accommodaties

Bij het opnieuw ontwerpen van de accommodaties is elk detail zorgvuldig doordacht met als uitgangspunt het comfort voor de gasten. Celebrity werkte samen met het gerenommeerde Internationale gastvrijheidsontwerpbureau Hirsch Bedner Associates (HBA) om de accommodaties aan boord van Celebrity Millennium, Celebrity Constellation, Celebrity Infinity en Celebrity Summit te transformeren, plus de accommodaties en veel van de suites aan boord van Celebrity Solstice, Celebrity Eclipse, Celebrity Equinox, Celebrity Silhouette en Celebrity Reflection met als statement moderne luxe.

“Elk detail van onze accommodaties is in standaard verhoogd tevens is elk comfort verfijnd”, zegt Brian Abel, Senior Vice President, Hotel Operations, Celebrity Cruises. “Tegen het einde van The Celebrity Revolution zal de hele vloot dezelfde kwaliteit, ontwerpessentie en consistentie van moderne luxe hebben, waardoor onze vloot op “The Edge” staat”

Alle accommodaties zullen voorzien zijn van een fris, chique ontwerp dat doet denken aan de beste boetiekhotels ter wereld. Tevens zullen deze ook worden uitgerust met Celebrity’s eXhale-beddengoed met exclusieve luxueuze kasjmiermatrassen, RFID-vergrendelingen, goede Xcelerate en Bluetooth-mogelijkheden.

“Revolutionair” culinair

Het onder gasten favoriete restaurant Qsine wordt toegevoegd aan de hele vloot en volledig gerenoveerd, en biedt nu de virtuele Le Petit Chef-ervaring van het merk, gemaakt door de wereldberoemde artiesten van Skullmapping en exclusief gepresenteerd door TableMation voor Celebrity. Oceanview Café wordt opnieuw ontworpen met een open, luchtig, op de markt geïnspireerd ontwerp dat gasten toegang biedt tot internationale lekkernijen, terwijl de Main Restaurants een prachtig herontwerp ondergaan, met nieuwe texturen en nieuwe afwerkingen.

Tot de andere innovaties met The Celebrity Revolution behoren o.a.:

  • Uitbreiding van de nieuwe SEA Thermal Suite – voor het eerst geïntroduceerd op Celebrity Edge – om een inspirerende reeks therapeutische spa-ervaringen op zee aan te bieden
  • Exclusieve nieuwe winkelervaringen met gewilde merken en ontwerpers, zoals Shinola, John Hardy en Hublot, plus ultramoderne digitale fotogalerijen.
  • Vernieuwde bars en lounges, waaronder de pas opnieuw ontworpen Passport Bar en een uitbreiding van Celebrity’s populaire Gastrobar-concept, dat meer dan 40 ambachtelijke bieren, creatieve cocktails en gastronomisch comfortvoedsel serveert
  • Meer enerverende upgrades voor de openbare locaties op elk schip, inclusief The Hideaway, Team Earth, The Library en meer.

De eerste “revolutionaire” revitalisering zal plaatsvinden in 2019, te beginnen met de Celebrity Millennium, de overige schepen in de vloot zullen tot 2023 worden gerevitaliseerd.

Wil jij cruisen met de gerevitaliseerde Celebrity Millennium? Vraag een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!