Inaugurele zomerseizoen van nieuwste aanwinst Seven Seas Splendor bekend

Regent Seven Seas Cruises heeft bekendgemaakt dat Seven Seas Splendor haar eerste zomer doorbrengt in Europa. Het inaugurele zomerseizoen van het langverwachte en ultra-luxueuze schip bestaat uit 15 cruises. Seven Seas Splendor is het zusterschip van Seven Seas Explorer, dat debuteerde in 2016 en wordt geprezen als het meest luxueuze schip ooit gebouwd.

Met Seven Seas Splendor wordt luxe geperfectioneerd. Het schip brengt gasten in de zomer van 2020 naar de verborgen juweeltjes van Kroatië (Zadar) en Slovenië (Koper), evenals de culinaire steden Bordeaux en Barcelona. Men zal omringd door elegantie, comfort en gastvrijheid onder andere het Iberische landschap ontdekken en de Atlantische Oceaan oversteken. Daarnaast neemt Seven Seas Splendor haar gasten mee naar de iconische Britse en Griekse eilanden en de prachtige kusten van de Italiaanse en Franse Rivièra.

Seven Seas Splendor’s Inaugural Europe Collection van de zomer van 2020 ziet er als volgt uit:

 • 12 mei – Enchanting Mediterranean: van Venetië naar Rome  (inclusief een bezoek aan Cannes, Frankrijk op 18 mei tijdens het Filmfestival van Cannes)
 • 21 mei – Exquisite Riviera: van Rome naar Barcelona (inclusief een bezoek aan Monte Carlo op 24 mei tijdens de Grand Prix van Monaco
 • 6 juli – Secret Isles: van Rome naar Venetië
 • 13 juli – Spirit of Greece: van Venetië naar Venetië
 • 23 juli – Festa in Italia: van Venetië naar Barcelona
 • 4 augustus – Iberian Peaks & Coasts: van Barcelona naar Southampton
 • 18 augustus – British Immersion: van Southampton naar Southampton
 • 30 augustus – Europe Beyond Measure: van Southampton naar Monte Carlo
 • 14 september – Spanish Embrace: van Monte Carlo naar Rome
 • 24 september – Aegean Treasures: van Rome naar Athene
 • 4 oktober – Grecian Wonders: van Rome naar Istanbul
 • 14 oktober – Ancient Ruins & Picturesque Shores: van Istanbul naar Venetië
 • 24 oktober – An Italian Romance: van Venetië naar Rome
 • 3 november – Lovely Mediterranean: van Rome naar Barcelona
 • 13 november – The Perfect Sojourn: van Barcelona naar Miami

Seven Seas Splendor is een all-suite, all-balcony schip en biedt 750 gasten de meest elegante accommodaties. Gasten kunnen genieten van karakteristieke publieke ruimtes en 375 prachtig ingerichte suites, variërend van de 28m2 Veranda Suite, tot de royale 413m2 Regent Suite. Bijna 90 suites op de Seven Seas Splendor bieden butlerservice. De Regent Suite is geschikt voor maximaal zes personen en beschikt onder andere over een eigen spa met sauna, ruime woon- en slaapkamers, een eigen solarium, drie inloopkasten, een privé-eetkamer, onbeperkte Canyon Ranch-spaservices in de suite, een persoonlijk butler en eigen auto met chauffeur in elke haven. Bij het openen van reserveringen voor Seven Seas Splendor’s eerste tien reizen op 11 april had Regent Seven Seas Cruises de beste boekingsdag in het 26-jarige bestaan van het bedrijf. De inaugurele reis van het schip op 7 februari 2020 brengt gasten op een 15-daagse trans-Atlantische reis van Barcelona naar Miami.

“Regent Seven Seas Cruises zet zich 100% in voor het perfectioneren van luxueuze zee cruises. We blijven de lat hoger leggen met onze all-inclusive reizen naar uiteenlopende bestemmingen aan boord van de meest extravagante schepen die je je kunt voorstellen,” aldus Jason Montague, President en CEO van Regent Seven Seas Cruises.

“Om ervoor te zorgen dat onze drie andere schepen in de vloot, Seven Seas Mariner, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator, op hetzelfde ultra-luxueuze niveau als Seven Seas Splendor en Seven Seas Explorer opereren, hebben wij geïnvesteerd in een renovatieprogramma van 125 miljoen dollar. Hierdoor kunnen wij onze gasten op alle schepen fantastische ervaringen van hoge kwaliteit bieden.”

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)