Showtime boord van AIDAnova: een overzicht van het entertainmentaanbod

AIDA Cruises heeft het entertainmentaanbod aan boord van haar toekomstige vlaggenschip AIDAnova bekendgemaakt. Het nieuwe schip in de AIDA-vloot biedt elke dag een andere en innovatieve entertainmentervaring aan op 13 locaties, met voor ieder wat wils. Naast de bekende AIDA-shows zoals ‘AIDA Stars’, ‘Wer wird Millionär’ (Who Wants To Be A Millionaire?) en ‘The Voice of the Ocean’ kunnen passagiers uitkijken naar tal van nieuwe formats die exclusief beschikbaar zijn op de AIDAnova.

Het Theatrium, het hart van de AIDAnova, is de plek om overdag te genieten van entertainment en ontspanning. ‘s Avonds is het showtime op het 360-graden podium met technische hoogtepunten zoals de 11 LED-muren, zeven verschillende lasershows en de de LED-Tube inclusief een bewegend platform. Het nieuwe showprogramma is speciaal ontworpen voor AIDAnova’s geavanceerde technische inrichting.

Een overzicht van enkele van de shows die in premiere gaan aan boord van de AIDAnova:Show me! YELLO!: Deze spectaculaire audiovisuele show combineert electropop en de videokunst van het beroemde muziekduo YELLO met een pyrotechnisch vertoon van dans, acrobatiek en extravagante landschappen.

Avona Dia is de exclusieve show van AIDAnova voor het gehele gezin met uitgebreide kostuums en toneelsets. De fantasierijke choreografie werd gemaakt door Cirque du Soleil-ster Benjamin Pring en Aleksei Uvarov, die al grote bekendheid vergaarde als choreograaf in het Friedrichstadt-Palast in Berlijn.

Steampunk Circus: In deze opwindende show neemt het hele ensemble haar publiek mee op een reis naar een mysterieuze, magische wereld tussen het verleden en de toekomst. Originele kostuums, special effects en muziek speciaal gemaakt voor de show door componist Stefan Richter zullen voor wow-momenten zorgen en een duizelingwekkende circussfeer.

Nashville-Just Good Music: Wanneer de solisten samenkomen voor een huisconcert met een virtuele band op het 360-graden podium zal het publiek genieten van een live concert met de grootste Amerikaanse rockhits.

AIDA ♥ LOVE: Deze avontuurlijke show is voor alle leeftijden van 8 tot 88 jaar. Alles dat gevierd kan worden, wordt gevierd: verjaardagen, huwelijksereizen, bruiloften of gewoon de mooiste tijd van ons leven, bij elke cruise is het anders. De toeschouwers kunnen zelf deel uitmaken van de show via een speciale show-app.

– Met Studio X heeft de AIDAnova de eerste tv-studio op zee met een eigen station: ‘Prime Time One’. In Studio X kunnen gasten live zien hoe AIDa-tv-programma’s zoals ‘AIDA an Morgen’, ‘AIDA am mittag’ en ‘Prime Time’ worden geproduceerd. Naast de gevestigde shows ‘Wer wird Millionär’ en ‘The Pyramids’ kunnen Studio X-gasten ook nieuwe AIDA TV formats ervaren zoals de populaire gokshow voor kinderen ‘1, 2 of 3’.

Voor families met kinderen biedt ‘The Pyramid Kids’ ook entertainment met nieuwe AIDA spelletjes en quizzen. ‘Keep Your Light On’- de moderne versie van Hangman wordt in teams in een LED-pak gespeeld. Bij de Kids & Teens Workshop zijn er nog meer interactieve spellen en kinderen krijgen ook de kans om hun eigen videoclips te maken.

– In de Mystery Room gaan spelers op zoek naar een schat. Samen met de vele onbekende schatten die Captain Cook op een fictieve reis heeft gevonden heeft hij ook de Heilige Graal ontdekt. De spelers gaan daar naar op zoek tijdens hun avontuur.

– In de Rock Box krijg je ‘een oor vol’ muziek: ofwel een mix van favorieten uit de jukebox of unplugged en live. Muziekliefhebbers kunnen hier genieten van opzwepende rock en gekoelde drankjes.

– Gasten nemen een mysterieuze lift naar het Time Machine Restaurant, het rijk van Professor Tempus. Hij verwelkomt de gasten van het diner voor een exclusieve driegangenmaaltijd en neemt hen mee op een onvergetelijke reis door de tijd naar prachtige verre werelden.

– De Four Elements is het hoogtepunt van het hele gezin. Terwijl sommigen klimmen in de boomtoppen van het touwenparcours en naar beneden glijden van de drie dekken hoge waterglijbanen genieten anderen van het Caribisch gebied en loungen onder palmbomen in de nabijgelegen Beach Club. ‘s Avonds wordt de Beach Club omgetoverd tot een levendige nachtclub met livemuziek en DJ-entertainment.

Tot slot is er ook avondentertainment in de dansclub The Cube en in het casino.

Wil jij als eerste genieten van het nieuwe entertainment aan boord van de AIDAnova? Vraag dan een offerte aan bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTUITravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!