Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Nieuwe Sky Suites op Sky Princess beschikken over grootste balkons

Princess Cruises heeft nieuwe details onthuld van de voorzieningen aan boord van haar toekomstige cruiseschip Sky Princess, inclusief een eerste blik op haar allereerste Sky Suites.

Op de eerste vrijgegeven ‘rendering’ van de Sky Suites is te zien dat deze accommodaties centraal zijn gelegen op het hoogste dek van de Sky Princess. Ze beschikken over het grootste privebalkon dat ooit door de Amerikaanse cruisemaatschappij wordt aangeboden. De balkons hebben een grootte van 65 vierkante meter en bieden een perfecte uitzicht op het Movie Under the Stars scherm en een ultieme ruimte voor entertainment. De twee suites bieden ook een 270 graden panorama en slaapcapaciteit voor 5 gasten, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen.

De Sky Princess (143.700 brutoton), die haar debuut maakt in de Middellandse Zee in oktober 2019, krijgt de beste voorzieningen van haar drie zusterschepen, Royal Princess, Regal Princess en Majestic Princess. Daarnaast zijn ook enkele noviteiten te verwachten die een evolutie zijn van de huidige scheepsontwerpen.
Nieuw voor de Sky Princess is de toevoeging van een Wakeview-zwembad op het achterdek. Daarnaast kunnen passagiers genieten van twee nieuwe diepwaterbaden op het bovenste dek, een vernieuwde Retreat Pool en meer bubbelbaden dan de vorige Royal-klasse schepen waaronder twee boven de diepwaterbaden.

Daarnaast biedt de Sky Princess nog meer opties voor haar gasten om te ontspannen met een Sanctuary-gebied met een nieuw modern ontwerp en twee keer zoveel prive-cabanas als haar zusterschepen. Verder heeft de Vista Lounge een nieuw look gekregen o.a. met een bar, een upgrade van de populaire lounge op de andere Princess-schepen, en een nieuw cafe in de Princess Live ruimte waar barista’s koffie, thee en hapjes serveren.

Als eerste cruisen in de Sky Suites op de Sky Princess? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!