Nieuwe Sky Suites op Sky Princess beschikken over grootste balkons

Sky Suites op Sky Princess

Princess Cruises heeft nieuwe details onthuld van de voorzieningen aan boord van haar toekomstige cruiseschip Sky Princess, inclusief een eerste blik op haar allereerste Sky Suites.

Op de eerste vrijgegeven ‘rendering’ van de Sky Suites is te zien dat deze accommodaties centraal zijn gelegen op het hoogste dek van de Sky Princess. Ze beschikken over het grootste privebalkon dat ooit door de Amerikaanse cruisemaatschappij wordt aangeboden. De balkons hebben een grootte van 65 vierkante meter en bieden een perfecte uitzicht op het Movie Under the Stars scherm en een ultieme ruimte voor entertainment. De twee suites bieden ook een 270 graden panorama en slaapcapaciteit voor 5 gasten, waardoor ze ideaal zijn voor gezinnen.

De Sky Princess (143.700 brutoton), die haar debuut maakt in de Middellandse Zee in oktober 2019, krijgt de beste voorzieningen van haar drie zusterschepen, Royal Princess, Regal Princess en Majestic Princess. Daarnaast zijn ook enkele noviteiten te verwachten die een evolutie zijn van de huidige scheepsontwerpen.
Nieuw voor de Sky Princess is de toevoeging van een Wakeview-zwembad op het achterdek. Daarnaast kunnen passagiers genieten van twee nieuwe diepwaterbaden op het bovenste dek, een vernieuwde Retreat Pool en meer jacuzzi’s dan de vorige Royal-klasse schepen waaronder twee boven de diepwaterbaden.

Daarnaast biedt de Sky Princess nog meer opties voor haar gasten om te ontspannen met een Sanctuary-gebied met een nieuw modern ontwerp en twee keer zoveel prive-cabanas als haar zusterschepen. Verder heeft de Vista Lounge een nieuw look gekregen o.a. met een bar, een upgrade van de populaire lounge op de andere Princess-schepen, en een nieuw cafe in de Princess Live ruimte waar barista’s koffie, thee en hapjes serveren.

Als eerste cruisen in de Sky Suites op de Sky Princess? Vraag een offerte aan bij:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.