Cruisereiziger
BestemmingenThuishaven

Carnival viert aankomst Carnival Horizon in PortMiami

Donderdag is het nieuwste cruiseschip van Carnival Cruise Line, Carnival Horizon, gearriveerd in haar nieuwe thuishaven PortMiami. De aankomst werd gevierd door middel van een evenement met basketbal-thema. Daarbij waren o.a. de ‘chief fun officer’ van de rederij en lid van de NBA Hall of Fame Shaquille O’Neal en voormalig Miami Heat sterren Alonzo Mourning, Shane Battier en Glen Rice van de partij.

Onderdeel van de festiviteiten was de onthulling van een grote ‘Choose Fun’ bumpersticker op de achtersteven van het schip en een fly-over van de Carnival AirShip, een enorme rood-wit-blauwe zeppelin die de afgelopen periode door het zuidoosten van de Verenigde Staten heeft gereisd om reclame te maken voor de aanstaande bestemmingen van het nieuwe schip.

Tijdens het evenement overhandigde Carnival een donatie van 25.000 dollar aan het St. Jude Children’s Research Hospital. Het geld is opgehaald naar aanleiding van een online actie waarbij cruiseliefhebbers werd gevraagd om een foto te plaatsen van het AirShip op social media met de hashtag #ChooseFun waarna een gift werd gedaan. Deelnemers konden diverse prijzen winnen waaronder gratis cruises.

President van Carnival, Christine Duffy, en Carnival Corp. & plc president en CEO Arnold Donald waren aanwezig bij de feestelijkheden. Ook het zusterschip van de Carnival Horizon, Carnival Vista, ontbrak niet.

Cruisen met de Carnival Horizon vanuit Miami? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!