Crystal Cruises toont eerste glimp van nieuwe Diamond-klasse schepen

Crystal Cruises heeft woensdag de eerste platen onthuld van de buitenkant van haar nieuwe cruiseschepen in de Diamond-klasse. Het eerste schip in deze nieuwe klasse komt in 2020 in de vaart. De luxe schepen krijgen een brutotonnage van 67.000 en kunnen ongeveer 800 gasten huisvesten. Het design en de voorzieningen zullen overeen komen met de Crystal Symphony en Crystal Serenity en de nieuwe riviercruiseschepen en expeditiejachten.

‘Onze zeecruiseschepen vormen het hart van het Crystal merk en zijn al meer dan 28 jaar geliefd bij onze gasten’, aldus Crystal president en CEO Tom Wolber. ‘We zijn verheugd om onze vloot verder uit te breiden met voorzieningen die onze gasten waarderen met nog meer keuzes en nieuwe ervaringen die luxe naar een geheel nieuw niveau brengt. We kijken er naar uit om volgend jaar meer details te delen’. De schepen worden gebouwd in het Duitse Stralsund bij MV WERFTEN.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!