Silversea Cruises presenteert zes nieuwe theatershows

Royal Philharmonic Orchestra

Silversea Cruises zal de komende maanden zes nieuwe shows in de theaters van haar schepen ten gehoren gaan brengen. De shows zijn in samenwerking met Luna Rossa Producties tot stand gekomen.

Met hoogwaardige muziektracks, levendige kostuums, opvallende decorontwerpen en uitgebreide visuele effecten, zullen de uitvoeringen de talenten van The Voices of Silversea, een internationaal ensemble van volleerde vocalisten, in de kijker zetten.

Elk van de in totaal zes nieuwe shows zal exclusief zijn voor een bepaald schip. Daarnaast zijn er drie shows die op elk schip getoond worden:

  • de nieuwe signature-productie Grande Amore, een opera-thema-show met muziektracks die exclusief zijn gecomponeerd voor Silversea door een toonaangevende dirigent, orkestrator en arrangeur, Richard Balcombe, en opgenomen door het Royal Philharmonic Orchestra;
  • Argento, een op art deco geïnspireerde productie gewijd aan het swing-tijdperk; en
  • Blues Brother Soul Sister, een muzikale ervaring die de funky vibe van de jaren zestig en zeventig vastlegt.

“Het was een genoegen om samen met Silversea Cruises een unieke soundtrack voor Grande Amore samen te stellen”, zegt Richard Balcombe, dirigent en arrangeur. “Het Royal Philharmonic Orchestra – bekend als waarschijnlijk het grootste symfonieorkest ter wereld – heeft de muzikale begeleiding exclusief voor deze productie opgenomen, wat erg bijzonder is. Ik weet zeker dat de gasten van Silversea enorm van deze ervaring zullen genieten.”

De vijf andere nieuwe shows zijn:

  • The King on Strings: een opwindend eerbetoon aan de legendarische Elvis Presley, gaat in première op Silver Whisper‘s cruise van Fort Lauderdale naar San Francisco, die op 20 december 2018 vertrekt.
  • Silver, Platinum, Gold: vanaf 1 februari 2019 debuteert deze show aan boord van de Silver Shadow in het Verre Oosten. Het is een reis terug naar het tijdperk van Motown. Zangers gekleed in sprankelende kostuums uit die tijd, een live-dj, en feel-good, nostalgische hits van artiesten zoals Marvin Gaye, The Temptations en The Supremes.
  • Rhapsody in Rock: eert Queen, een van de meest populaire rockbands van de jaren ’70. Deze energieke, op hardrock geïnspireerde productie start vanaf 8 maart 2019 aan boord van Silver Muse‘s afvaarten en biedt gasten een selectie van de meest iconische hits van de Britse band, waaronder ‘We Are the Champions’, ‘We Will Rock You’ en ‘Bohemian Rhapsody.’ 
  • Lyrically Yours zal vanaf 15 april 2019 op het podium te zien zijn aan boord van Silver Spirit’s Middellandse Zee cruise. De eclectische show, geïnspireerd door de grootste songwriters aller tijden van Rolling Stone, toont de muziek van een aantal van ‘s werelds meest geliefde tekstdichters, van John Lennon en Paul McCartney, Joni Mitchell en Bob Dylan voor Abba en James Taylor.
  • Jersey Beats zal debuteren aan boord van Silver Wind vanaf 30 mei 2019 in Noord-Europa. De show is een nostalgische tournee door de hitnummers van The Four Seasons, de popgroep uit de jaren 60 die is vereeuwigd in de met een Tony Award bekroonde musical Jersey Boys en de gelijknamige Hollywood-film.

Silversea Cruises zijn verkrijgbaar bij onder andere:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)