Cruisereiziger
Bestemmingen

Regent biedt in 2019 17 Alaska-cruises aan op Seven Seas Mariner

Om aan de toenemende vraag van cruisereizigers naar cruises in Alaska te voldoen heeft de ultra-luxe cruisemaatschappij Regent Seven Seas Cruises besloten in 2019 17 Alaska reizen aan bieden in de periode van 16 mei tot en met 30 september, variërend van 7 tot 12 nachten. De reizen worden gemaakt op het cruiseschip Seven Seas Mariner. Tijdens de cruises legt het schip aan bij verschillende havens, waaronder Anchorage, Icy Strait (Haoonah), Juneau, Ketchikan, Sitka, Skagway en Wrangell, maar ook de spectaculaire Hubbard Glacier wordt bezocht.

Regent Seven Seas Cruises President en CEO Jason Montague zegt: “Steeds meer liefhebbers van luxueuze reizen zijn geïnteresseerd in het bezoeken van Alaska en een cruise is echt de beste manier om alle schoonheid te zien die de bestemming te bieden heeft.” Hij voegt toe: “Passagiers die deze zomer Alaska hebben bezocht, delen hun jaloersmakende foto’s en verhalen op social media. Hiermee sporen ze mensen aan die nog niet de stap hebben genomen om hun eigen luxueuze Alaska cruise te boeken voor het volgende jaar. Het is een trend die elk jaar zichtbaarder wordt, vooral in de herfst na het einde van het seizoen. Geen camera, Facebook bericht of tweet kan de echte, schoonheid evenaren die je voelt wanneer je vlak langs een gletsjer vaart of een adelaar over ziet vliegen.”

Regent Seven Seas Cruises wil zich in Alaska onderscheiden met bijzondere excursies. Een speciale gast, Terry Breen, vaart mee op Regent’s Alaska reizen in 2019. Terry Breen is een beroemde Alaska specialist die de Inside Passage al meer dan 20 jaar bevaart. Veel excursies zijn inbegrepen in de all-inclusive reizen, waaronder:

  • Mendenhall Glacier River Float: passagiers ervaren Alaska’s spectaculaire schoonheid terwijl ze raften langs de Mendenhall Rivier met prachtig uitzicht op de drijvende ijsschotsen en bergtoppen.
  • Tongass Rainforest Nature Hike: gasten kunnen hier de diverse dier- en plantensoorten van het grootste, gematigde regenwoud en een van de meest belangrijke ecosystemen van de aarde zien.
  • Ocean Raft Adventures: een spannende boottrip op de oceaan in Sitka. Gasten kunnen aan boord gaan van een Adventure Raft en over de oceaan scheren tot maar liefst 80 kilometer per uur. Tijdens de rit kunnen zeevogels, walvissen en zeeotters gespot worden langs de kustlijn van Kurzof Island.
  • Spasski River Valley Wildlife And Bear Search: observeer beren, herten en zeearenden in hun natuurlijke leefomgeving vanaf een verhoogde observatieplek in de afgelegen Spasski Rivier Vallei.
  • Craft Beer And Spirits Tasting Adventure: grijp de kans om een grote selectie aan bieren en sterke dranken te proeven bij een brouwerij en een stokerij. Beiden gebruiken gletsjerwater en lokale ingrediënten om deze smaakvolle dranken te produceren.

Regent biedt ook excursies aan op geselecteerde cruises die voor of na de cruise plaatsvinden. Een nieuwe excursie in 2019, het Ultimate Rocky Mountaineer Land Program, is een vijf-tot-zes-nachten ervaring die gasten meeneemt op een treinreis door de iconische dorpen en steden van het Pacific Northwest en langs de spectaculaire Canadian Rockies.

Seven Seas Mariner

Seven Seas Mariner heeft in 2018 een grote upgrade voltooid. Alle restaurants zijn herontworpen met vernieuwde kunst en decor, en alle openbare ruimtes hebben nieuwe kunst, meubelen, decor en nieuw tapijt gekregen, waardoor een vernieuwde uitstraling door het schip te vinden is. De kaartzaal, winkeltjes en het casino zijn ook compleet verbouwd. De Canyon Ranch spa aan boord heeft een rustgevend, nieuw design met kiezelsteentegels en lichte houten accenten in de behandelkamers. Het aangrenzende fitness en aerobicscentrum is ook voorzien van gloednieuwe apparatuur.

Alle suites zijn herontworpen en bevatten nu nieuwe Elite Slumber bedden met een lederen hoofdeind, een zitje met comfortabele sofa, geaccentueerde tafels, nieuwe kunst en verbeterde privé balkons. Daarnaast hebben alle suites een inloopkast en een badkamer van royale afmeting met marmeren accenten en producten, afhankelijk van de gekozen suite, van L’occitane, Bottega Venete of Guerlain.

Wil jij volgend jaar met de Seven Seas Mariner cruisen naar Alaska? Vraag een offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen via een bakje koffie , op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!