Celebrity Edge gedoopt door Malala in Fort Lauderdale

De Celebrity Edge is dinsdag 4 december officieel gedoopt door Nobel prijswinnares Malala Yousafzai. Meer dan 3000 gasten, personeelsleden en andere genodigden waren bij het evenement in Fort Lauderdale waar Celebrity’s eerste nieuwe schip in zes jaar werd gedoopt.

“We zijn vereerd dat Malala als doopmoeder fungeert van dit schip, een rol dat jaren van maritieme tradities weerspiegelt,” zegt Richard D. Fain, Chairman en CEO van Royal Caribbean Cruises Ltd, Celebrity’s moederbedrijf. “We zijn bijzonder trots omdat Malala het voorbeeld is van volharding en haar prestatie is een inspiratie voor onze bemanning, die allemaal zo hard hebben gewerkt en echte offers hebben gebracht om een ​​beter leven op te bouwen voor zichzelf en hun gezinnen.”

Zie de video voor een impressie van de doopceremonie.

In haar inaugurele seizoen zal de Celebrity Edge wisselende 8-daagse routes varen naar het oostelijke en westelijke gedeelte van de Caribbean met de start op respectievelijk 9 en 16 december 2018. In de lente van 2019 keert het vervolgens weer terug naar Europa om te gaan cruisen in de Middellandse Zee. Ze zal dan 8- tot 12-daagse tochten varen naar o.a. Barcelona en Rome. De verkoop voor cruises van de Celebrity Edge is reeds van start gegaan.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelTravel Store

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)