MSC Cruises laat cruiseterminals bouwen in Miami

PortMiami heeft bekendgemaakt dat MSC Cruises tot een intentieverklaring is gekomen met Miami-Dade County voor de uitbreiding van haar cruise-activiteiten in de Amerikaanse haven. De Italiaanse cruisemaatschappij heeft toegezegd dat het jaarlijks meer passagiers naar PortMiami zal brengen. Het zal daarvoor o.a. op eigen kosten twee nieuwe cruiseterminals en bijbehorende ligplaatsen, parkeergarages, kantoren en andere voorzieningen ontwerpen, bouwen en exploiteren.

Het ambitieuze project moet in november 2022 gereed zijn. Volgens PortMiami zal MSC meerdere van haar nieuwste en grootste cruiseschepen onderbrengen in Miami, waaronder de toekomstige World Class cruiseschepen, die 6.850 passagiers kunnen huisvesten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​