MSC Cruises laat cruiseterminals bouwen in Miami

PortMiami heeft bekendgemaakt dat MSC Cruises tot een intentieverklaring is gekomen met Miami-Dade County voor de uitbreiding van haar cruise-activiteiten in de Amerikaanse haven. De Italiaanse cruisemaatschappij heeft toegezegd dat het jaarlijks meer passagiers naar PortMiami zal brengen. Het zal daarvoor o.a. op eigen kosten twee nieuwe cruiseterminals en bijbehorende ligplaatsen, parkeergarages, kantoren en andere voorzieningen ontwerpen, bouwen en exploiteren.

Het ambitieuze project moet in november 2022 gereed zijn. Volgens PortMiami zal MSC meerdere van haar nieuwste en grootste cruiseschepen onderbrengen in Miami, waaronder de toekomstige World Class cruiseschepen, die 6.850 passagiers kunnen huisvesten.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)