Regal Princess redt slachtoffers van vliegtuigcrash

Het cruiseschip Regal Princess van Princess Cruises heeft dinsdag twee personen uit zee gered nadat hun prive-vliegtuigje eerder was neergestort ten zuidoosten van Grand Turk Island in de Caribbean. Kapitein Stringer van de Regal Princess kreeg een verzoek van de Amerikaanse kustwacht om te assisteren bij een reddingsoperatie. Het schip was op dat moment op weg naar St. Thomas op de Bahamas. Het verlegde haar koers, waarna bemanningsleden het tweetal met een reddingsboot kon oppikken van een opblaasbaar vlot. Eenmaal veilig aan boord werden ze uitgebreid onderzocht door het medische team van Princess. Uiteindelijk bleken ze geen verwondingen aan de crash te hebben overgehouden.

Zie onderstaande beelden van de reddingsactie gefilmd door passagiers van de Regal Princess:

Bron foto: Princess Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.