Royal Caribbean verwelkomt Spectrum of the Seas in de vloot

Het nieuwe cruiseschip Spectrum of the Seas is donderdag door scheepsbouwer Meyer Werft overgedragen aan Royal Caribbean International. De officiële overname van het eerste schip in de Quantum-Ultra klasse vond plaats in het Duitse Bremerhaven. Namens de opdrachtgever waren Richard D. Fain, voorzitter van Royal Caribbean Cruises Ltd, en Michael Bayley, president en CEO van Royal Caribbean International, aanwezig. De Spectrum of the Seas is inmiddels onderweg naar Barcelona, waarvandaan op 18 april haar maiden voyage naar Azië start. Ze krijgt in juni van dit jaar Shanghai als thuishaven.

De Spectrum of the Seas is 347 meter lang, 41 meter breed en heeft een brutotonnage van 169.000. Het heeft een capaciteit van 4.246 gasten waarvoor er 2.137 hutten zijn. Net als haar zusterschepen Quantum of the Seas, Anthem of the Seas en Ovation of the Seas heeft het jongste nieuwbouwschip de North Star, de surfsimulator Flow Rider en de Skydiving simulator Rip Cord. Nieuw is de Sky Pad, een bungee trampoline met VR-ervaring op de achtersteven van het schip.

Cruises met de gloednieuwe Spectrum of the Seas zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelZeetours

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.