Celebrity Cruises bestelt vijfde Edge-klasse schip

Royal Caribbean Cruises Ltd. heeft vandaag aangekondigd dat het een overeenkomst heeft gesloten met de Franse scheepsbouwer Chantiers de l’Atlantique voor een ​​vijfde schip van de Edge-klasse voor levering in de herfst van 2024.

“Edge Class is onmiddellijk een hit geworden bij Celebrity Cruises-gasten en is een state-of-the-art-voorbeeld van technische uitmuntendheid en elegant ontwerp”, aldus Richard D. Fain, Chairman en CEO van Royal Caribbean Cruises Ltd. “We kunnen niet wachten om de volgende te bouwen.”

Celebrity Edge heeft onze gasten vermaakt en Celebrity Cruises als toonaangevend, modern luxemerk bevestigd. Chantiers de l’Atlantique is een briljante partner geweest en we kijken er naar uit om nog een geweldig schip met hen te creëren,” zei Lisa Lutoff-Perlo, President en CEO , Celebrity Cruises.

Voor Chantiers de l’Atlantique zal het nieuwe Celebrity schip de negende zijn voor Celebrity Cruises. In totaal heeft moedermaatschappij Royal Caribbean Ltd. 24 schepen al laten bouwen door de scheepswerf.  De Celebrity Edge werd geleverd in 2018. Drie andere Edge-klasse schepen werden eerder besteld en zijn gepland voor aflevering in 2020 (Celebrity Apex), 2021 (Celebrity Beyond) en 2022.

Wil je ook cruisen op de Celebrity Edge? Bekijk de mogelijkheden:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​