Video: Verlenging Windstar schepen bij Fincantieri

Windstar gaat drie van haar schepen verlengen. Het gaat om de Star Breeze, Star Legend en Star Pride. Bij elk schip zal een tussenstuk worden toegevoegd, daarnaast zullen motoren vervangen worden en renovaties gedaan worden. Het werk zal starten in oktober 2019. Een jaar later in november 2020 zijn de drie schepen klaar. Daarmee wordt ook per schip de capaciteit verhoogd van 212 passagiers naar 312 passagiers. Bovendien zal het aantal personeelsleden ook hoger worden zodat de verhouding personeel/passagiers even groot blijft.

Cruises van Windstar zijn verkrijgbaar bij:

Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)