Video: Verlenging Windstar schepen bij Fincantieri

Windstar gaat drie van haar schepen verlengen. Het gaat om de Star Breeze, Star Legend en Star Pride. Bij elk schip zal een tussenstuk worden toegevoegd, daarnaast zullen motoren vervangen worden en renovaties gedaan worden. Het werk zal starten in oktober 2019. Een jaar later in november 2020 zijn de drie schepen klaar. Daarmee wordt ook per schip de capaciteit verhoogd van 212 passagiers naar 312 passagiers. Bovendien zal het aantal personeelsleden ook hoger worden zodat de verhouding personeel/passagiers even groot blijft.

Cruises van Windstar zijn verkrijgbaar bij:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.