Binnenkort Virtual Reality presentaties bij Cruise Vertrekpunt

Bij cruisereisbureau Cruise Vertrekpunt in Rotterdam zijn binnenkort weer unieke unieke Virtual Reality presentaties waarvoor je je kunt aanmelden. Wandel mee over de Rotterdam, Nieuw Statendam, Europa 2 én Disney Magic.

De presentaties waarbij je zelf aan de slag gaat met een Virtual Reality bril zijn op zaterdag 7 september om 10.30 en 14.00 uur en op woensdagavond 18 september om 19.00 uur. Deze vinden plaats in Rotterdam bij Cruise Vertrekpunt op Rotterdam-The Hague Airport.

Reserveer een kuipstoeltje via 010-2450955. De toegang is gratis en de koffie staat klaar.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ga je mee op cruise?

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​