Beach Club op Royal Caribbean’s privé-eiland opent in januari

Vanaf heden kunnen er bij Royal Caribbean International reserveringen worden gemaakt voor de exclusieve Coco Beach Club op haar gerenoveerde privé-eiland Perfect Day at CocoCay. Het luxe privé-gedeelte is vanaf 31 januari 2020 beschikbaar voor cruisepassagiers die het eiland aandoen. Er is plek voor 450 cruisereizigers.

Coco Beach Club beschikt over 20 ‘drijvende’ cabanas op het water en 10 cabanas aan land. Elke cabana biedt ruimte aan maximaal 8 personen. Tot de andere voorzieningen en services van de club behoren een grote infinity pool, ligbedden en gratis dineren in The Grill van de Coco Beach Club.

Een dagkaart voor toegang tot de Coco Beach Club begint bij 54 dollar voor volwassenen en 34 dollar voor kinderen. De cabanas aan land kosten 699 dollar terwijl de prijzen voor de ‘drijvende’ cabanas beginnen bij 999 dollar.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.

Als dank ontvang je een cadeau! 

Je krijgt de digitale cruisekalenders 2019  van Amsterdam, IJmuiden en Rotterdam.​