Grandeur of the Seas in 2021 naar Pullmantur

Het cruiseschip Grandeur of the Seas zal begin 2021 de vloot van Royal Caribbean International gaan verlaten. Het schip, gebouwd in 1996, gaat over naar een ander cruisemerk van moedermaatschappij Royal Caribbean Cruises Ltd., het Spaanse Pullmantur. Het gaat de opengevallen plek innemen van de Zenith, die in 2020 verhuist naar Japan. Door de komst van de Grandeur of the Seas gaat de capaciteit bij Pullmantur omhoog met 30%. Dit is lijn met de ambitie van de rederij om de komende jaren weer te groeien. De vloot van Pullmantur bestaat in 2021 uit 4 cruiseschepen. Naast de Grandeur of the Seas zijn dat de Monarch, Sovereign en Horizon.

De Grandeur of the Seas, een schip uit de Vision-klasse, zal voorafgaand aan haar debuut voor Pullmantur een uitgebreide renovatie ondergaan. Het gaat vervolgens in haar eerste zomerseizoen in Noord-Europa varen. De verkoop voor deze cruises gaat begin volgend jaar van start.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.