Malta introduceert informatie-app voor telefoon en tablet

Onlangs is de mobiele applicatie Visit Malta+ geïntroduceerd. Deze officiële mobiele app voor Malta, Gozo en Comino helpt jou bij een bezoek aan de eilanden. Met behulp van de nieuwe app kunnen cruisepassagiers die Malta bezoeken, hun tijd op de eilanden goed plannen en het maximale uit hun dag halen. De app bevat algemene informatie over stranden en bezienswaardigheden, maar ook praktische informatie over openingstijden en vervoersmogelijkheden. Uiteraard kan de app ook nuttig zijn voor lokale bewoners van de archipel die graag meer willen weten over attracties en bezienswaardigheden.

App beschikbaar voor download

De Visit Malta+ app is beschikbaar voor Apple en Android en kan worden gedownload in de App Store en Google Play Store:

https://apps.apple.com/us/app/visitmalta/id1471501091  of  https://play.google.com/store/apps/details?id=com.visitmalta.tourist&hl=en

Makkelijk leesbaar

De teksten in de Visit Malta+ app zijn bewust kort en krachtig gehouden en de content wordt levend gehouden door regelmatige updates en nieuwe toevoegingen. “Visit Malta+ is een mooie applicatie geworden, maar dit is pas het begin. Er zal voortdurend nieuwe informatie over diverse onderwerpen worden toegevoegd. En op korte termijn wordt de applicatie verrijkt met interessante elementen, waaronder augmented reality- en virtual reality componenten,” aldus Carlo Micallef, Deputy CEO & Chief Marketing Officer van de Malta Tourism Authority.

Wil je weten welke cruises Malta bezoeken?

Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)