Cruisereiziger
Spa hut

Royal Caribbean komt met nieuwe Spa-hutcategorie

Royal Caribbean International heeft laten weten dat vanaf begin 2021 een nieuwe hutcategorie beschikbaar komt op de cruiseschepen in haar vloot. Het gaat om Spa-hutten die diverse voorzieningen en faciliteiten gaan bevatten die allen zijn gericht op ontspanning.

‘In de spahutten kunnen gasten ontspannen, tot rust komen en zich terugtrekken uit de avonturen aan boord. Ze bieden een verjongende ervaring, die ook na de vakantie voelbaar is’, aldus de rederij.

Tot de extra’s behoren o.a. korting van 50% op 1 spa-behandeling, voorrang bij spa-reserveringen, een welkomstmand met vers fruit, dagelijkse koffie- en theefaciliteiten, luxe bed- en badkamerbenodigdheden, luxe slippers en badjassen en een bluetooth speaker.

De Spa-hutten komen op alle cruiseschepen in de Radiance, Voyager, Freedom, Oasis en Quantum-klasse schepen. De eerste Spa-hutten zullen hun debuut maken in mei 2021. Deze zijn vanaf eind deze maand te boeken.

Cruises van Royal Caribbean zijn boekbaar bij:

CruiseOnline Cruisereizen Sunweb TUI Captain Cruise

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)