Royal Caribbean komt met nieuwe Spa-hutcategorie

Royal Caribbean International heeft laten weten dat vanaf begin 2021 een nieuwe hutcategorie beschikbaar komt op de cruiseschepen in haar vloot. Het gaat om Spa-hutten die diverse voorzieningen en faciliteiten gaan bevatten die allen zijn gericht op ontspanning.

‘In de spahutten kunnen gasten ontspannen, tot rust komen en zich terugtrekken uit de avonturen aan boord. Ze bieden een verjongende ervaring, die ook na de vakantie voelbaar is’, aldus de rederij.

Tot de extra’s behoren o.a. korting van 50% op 1 spa-behandeling, voorrang bij spa-reserveringen, een welkomstmand met vers fruit, dagelijkse koffie- en theefaciliteiten, luxe bed- en badkamerbenodigdheden, luxe slippers en badjassen en een bluetooth speaker.

De Spa-hutten komen op alle cruiseschepen in de Radiance, Voyager, Freedom, Oasis en Quantum-klasse schepen. De eerste Spa-hutten zullen hun debuut maken in mei 2021. Deze zijn vanaf eind deze maand te boeken.

Cruises van Royal Caribbean zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.