Cruisereiziger
Veiligheid

Video: Nieuwe veiligheidsvideo Carnival Cruise Line met Shaquille O’Neal

Carnival Cruise Line heeft een nieuwe veiligheidsvideo gelanceerd waarin op een leuke en creatieve manier de veiligheidsvoorschriften aan boord worden getoond. Het belangrijkste doel is om de aandacht van de passagiers te krijgen te houden en de kennis van het veiligheidsbeleid te verbeteren. De video zal worden getoond in alle 34.000 hutten op de cruiseschepen in de vloot. Deze is ondertiteld zowel in het Engels als in het Spaans evenals in het Engels met audiobeschrijving voor visueel gehandicapte gasten.

Chief Fun Officer Shaquille O’Neil speelt onder de noemer ‘Safety is Serious Fun’ de hoofdrol in de video. In zijn ‘CFO-kantoor’ met nautische inrichting begeleidt hij gasten door de veiligheidsinstructies die door drie Carnival bemanningsleden en enkele ‘towel animals’ op een grappige manier worden uitgelegd tijdens een tour over het schip. De video is te zien op alle 26 cruiseschepen van Carnival Cruise Line.

Zie onder om de volledige video te bekijken:

Cruises van Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger