Video: Nieuwe veiligheidsvideo Carnival Cruise Line met Shaquille O’Neal

Carnival Cruise Line heeft een nieuwe veiligheidsvideo gelanceerd waarin op een leuke en creatieve manier de veiligheidsvoorschriften aan boord worden getoond. Het belangrijkste doel is om de aandacht van de passagiers te krijgen te houden en de kennis van het veiligheidsbeleid te verbeteren. De video zal worden getoond in alle 34.000 hutten op de cruiseschepen in de vloot. Deze is ondertiteld zowel in het Engels als in het Spaans evenals in het Engels met audiobeschrijving voor visueel gehandicapte gasten.

Chief Fun Officer Shaquille O’Neil speelt onder de noemer ‘Safety is Serious Fun’ de hoofdrol in de video. In zijn ‘CFO-kantoor’ met nautische inrichting begeleidt hij gasten door de veiligheidsinstructies die door drie Carnival bemanningsleden en enkele ‘towel animals’ op een grappige manier worden uitgelegd tijdens een tour over het schip. De video is te zien op alle 26 cruiseschepen van Carnival Cruise Line.

Zie onder om de volledige video te bekijken:

Cruises van Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruiseReizen.nlCruise TravelCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.