2 nieuwe Cirque du Soleil at Sea shows op MSC Grandiosa

MSC Cruises heeft donderdag meer details bekendgemaakt van de twee nieuwe Cirque du Soleil at Sea shows die te zien zijn op haar nieuwste cruiseschip MSC Grandiosa. De shows genaamd COSMOS en EXENTRICKS zijn beide origineel en exclusief voor het eerste schip in de Meraviglia Plus klasse.

In COSMOS zullen gasten een adembenemende reis door de Melkweg ervaren met een dappere astronaut die is op zoek is naar zichzelf. Tijdens de show vindt er een acrobatisch optreden, de ‘Ginger Rope’, plaats die nog nooit is vertoond. 3 artiesten gebruiken een uniek acrobatisch apparaat dat speciaal is ontwikkeld voor de show. Daarnaast vliegen aerialisten in een baan op het draaiende podium op bewegende touwen die ringen rond de planeten voorstellen.

Het publiek van EXENTRICS zal continue worden verrast in dit levendige spektakel. Voor de eerste keer zullen tijdens een Cirque du Soleil at Sea-show de gasten centraal staan waarbij interactie met het publiek een rol speelt in het verhaal.

De shows zullen plaatsvinden in de Carousel Lounge van het schip, een speciaal gebouwde entertainmentlocatie die plek biedt aan 400 gasten per show. De locatie is speciaal ontworpen naar de wensen van de artiesten en om gasten dichter bij het spektakel te brengen. 80 bewegende LED-bollen en visuele effecten kunnen op specifieke momenten tijdens de show de atmosfeer van de ruimte veranderen.

Wil je ook cruisen op de MSC Grandiosa?

Een cruise is al beschikbaar vanaf €599.

MSC Cruises Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

Hoe ziet het schip eruit? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)