Eerste beelden familiehut op nieuw E-Motion schip A-ROSA River Cruises

A-ROSA River Cruises heeft de eerste beelden getoond van de nieuwe familiehutten die debuteren op haar nieuwe innovatieve ‘E-Motion’ schip dat in de lente van 2021 wordt opgeleverd. Het riviercruiseschip, dat op de Rijn zal gaan varen, is vanaf het begin ontworpen met het oog op familie- en multi-generatievakanties.

De grote familiehutten van 28 vierkante meter, die geschikt zijn voor maximaal vijf personen, beschikken over een ruim tweepersoonsbed, een slaapbank en twee stapelbedden, compleet met kijkgaten en gordijnen voor de kleintjes. Er zal ook een aparte speelruimte, een badkamer met douche en twee wastafels, en een apart toilet zijn. De rederij is ook van plan om in elke hut een speelgoedkist te plaatsen met voor de leeftijd geschikt speelgoed voor de kleine gasten. De hutten komen te liggen in een speciaal familiegedeelte, naast de kinderclub.

A-ROSA’s nieuwe schip zal worden uitgerust met diverse innovatieve familievoorzieningen waaronder een apart kinderzwembad naast een groot zwembad op het zonnedek, een speciale kinderclubkamer aan boord het restaurant heeft een kindergedeelte waar jonge gasten, indien gewenst, samen met vriendjes kunnen eten.

Het schip zal ook beschikken over 119 royale standaardhutten van 21 vierkante meter met een woonkamer die gescheiden is van de slaapkamer inclusief een ruime badkamer en groot balkon met zitplaatsen voor twee. Er zullen ook 7 balkonsuites van 26 vierkante meter beschikbaar zijn, gelegen in een apart gedeelte voor suites. De suites hebben televisies die kunnen worden gedraaid zodat gasten kunnen kiezen of ze vanuit hun bed of de bank kijken.

Vraag een offerte aan bij:

Wil je echt alles weten over een riviercruise? Ga dan naar Riviercruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie over routes, riviercruiseschepen en bestemmingen.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!