Wiener Philharmoniker op Mein Schiff 6 te gast

De wereldberoemde Wiener Philharmoniker zullen op de Mein Schiff 6 te gast zijn tijdens een themacruise “Meer & Musik”. Al voor de vierde keer komen een delegatie van het orkest en een aantal solisten aan boord. Het orkest is met name bekend van het Nieuwjaarsconcert in Wenen. De cruise vindt plaats van 20-29 september 2020 in de Middellandse Zee. De 10-daagse cruise vertrekt vanuit Palma de Mallorca en gaat naar Napels, Palermo, Valletta, Santorini, Athene en Heraklion.

Het programma bestaat uiteraard uit veel kamermuziekconcerten en recitals aan boord, maar ook aan land in de havens waar het schip aanmeert. Zo zijn er concerten in de Grand Suite van het Hilton Hotel in Valletta (Malta), een opera-uitvoering in Teatro Massimo in Palermo en in het Teatro di San Carlo in Napels. Aan boord zijn er openbare repetities van de muzikanten en Meet & Greet momenten.

Boekingen kunnen alleen bij reisorganisator MS6 in Oostenrijk gereserveerd worden. Prijzen starten bij €4630 per persoon (binnenhut). Bij TUI Cruises is het premium all-inclusive pakket inbegrepen met veel dranken inclusief alsook de fooien. Bij deze cruise ontvang je ook een diner in een specialiteitenrestaurant cadeau.

Alle andere cruises van TUI Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisewinkelDreamlinesKrasTUIZeetours

 

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)