TUI Cruises

TUI Cruises richt zich voornamelijk op de Duitse cruisemarkt met als voertaal Duits. De vloot kenmerkt zich door een sfeer waarin genieten en verwennen centraal staan. De schepen worden niet voor niets “Wohlfühl”-schepen genoemd. Je goed voelen en je er thuis voelen. De schepen in de vloot van TUI zijn middelgroot met veel ruimte voor de passagiers. De ontspannen sfeer op de schepen laat zich in veel details zien: een Nespresso machine in de hutten en balkons met hangmatten. De dresscode past zich bij dit concept aan, dus geen strikte kledingvoorschiften. Galakleding is overbodig.

Bijzonder is dat TUI Cruises een all-inclusive concept heeft. Dat betekent dat in de meeste restaurants alles inclusief is. (in slechts 3 restaurants niet: Surf & Turf, Richards feines Essen, Sushibar) Ook buiten de  dinertijden om is het mogelijk om all-inclusive een cocktail te bestellen. Ook veel sportmogelijkheden en zelfs het gebruik van de (standaard) spa faciliteiten en de sauna zijn inbegrepen. Schoonheidsbehandelingen zijn niet inbegrepen.

Ontspanningsactiviteiten op het schip zijn er volop. Van kookworkshops tot yoga, en van het lenen van boeken tot i-pads (Mein Schiff 2). Het hele jaar door worden er ook cruises aangeboden met een thema zoals een golfcruise, cabaretcruise of worden bekende sporters uitgenodigd om workshops te geven. Voor kinderen zijn er volop activiteiten in de kinderclubs.

De hutten stralen rust uit en zijn modern ingericht. Fooien zijn bij de cruiseprijs inbegrepen.

Miriam en Marco bezochten voor jou enkele TUI Cruises schepen: Mein Schiff 3 (reportage), Mein Schiff 5 (reportage). Miriam reisde mee op de Mein Schiff 2 in januari 2019. 

Cruises van TUI Cruises zijn boekbaar bij:

Captain CruiseCruisereizenCruise TravelCruisewinkelTUIZeetours

 

De vloot bestaat uit:

Mein Schiff 7

Opgeleverd/bouwjaar
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip

Mein Schiff 8

Opgeleverd/bouwjaar
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip

Mein Schiff 9

Opgeleverd/bouwjaar
Aantal Passagiers
Lees meer over dit schip

 

Het laatste nieuws over TUI Cruises

 

Ga hier naar de website van TUI Cruises.