Cruisereiziger
DoopOverdrachtReisverslagScheepsbezoek

MSC Seaside officieel gelanceerd in het Italiaanse Triëst

Vandaag vond in het Italiaanse Triëst de officiële lancering plaats van de MSC Seaside, het nieuwste cruiseschip in de vloot van MSC Cruises. Woensdagavond kwam ‘het schip dat de zon volgt’ na haar overdracht op de scheepswerf van Fincantieri in Monfalcone al aan op haar eerste bestemming. De eerste maiden call van het eerste schip in de Seaside-klasse werd ‘s ochtends gevierd in het palazzo della Regione met de overhandiging van het traditionele schildje en een vlag.

‘s Middags vond aan boord een internationale persconferentie plaats met CEO Gianni Onorato en werden de kinderruimtes officieel geopend door de Italiaanse sterren Lorella Cuccarini en Cristina D’Avena. Daarna kregen alle genodigden (vips, reisagenten en journalisten) een rondleiding over het schip, gevolgd door een galadiner geserveerd in het Seashore restaurant.

Pierfrancesco Vago (Executive Chairman), Erik Schuffel (MSC Nederland) en Gianni Onorato (CEO MSC Cruises)

Het speciale evenement werd afgesloten met een spectaculaire show in het Atrium en Metropolitan Theater en een groot vuurwerk aan de waterkant.

Cruisereiziger Miriam is aan boord van de MSC Seaside en doet via Facebook, Twitter en Instagram verslag van deze bijzondere lancering.

Lees ook:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger