Amerikaanse radio DJ Elvis Duran wordt doopvader Norwegian Bliss

De Amerikaanse radio DJ Elvis Duran wordt de doopvader van de Norwegian Bliss, het nieuwe cruiseschip van Norwegian Cruise Line. Dat heeft Andy Stuart, president en CEO van de Amerikaanse cruisemaatschappij, woensdag live bekendgemaakt in het populaire radioprogramma ‘Elvis Duran and the Morning Show’ dat al sinds 1996 een hit is op de radiozender Z100 uit New York. Duran zal volgend jaar mei met zijn gehele team aanwezig zijn tijdens de doop van de Norwegian Bliss in haar thuishaven Seattle. Duran wordt de derde doopvader van een schip van Norwegian Cruise Line na Pitbull (Norwegian Escape) en Wang Leehom (Norwegian Joy).

‘Elvis Duran staat net als de Norwegian Bliss voor een enorme energie en levendigheid. De toewijding van een van de meest geliefde radiogastheren in de geschiedenis aan entertainment en het blij maken van zijn luisteraars is precies waarom wij vinden dat hij de perfecte persoon is om de Norwegian Bliss te vertegenwoordigen’, aldus Stuart.

De Norwegian Bliss is het eerste schip dat door Meyer Werft in Papenburg op maat wordt gemaakt om in Alaska te gaan varen. Het derde schip in de Breakaway Plus klasse (167.800 brutoton) gaat plaats bieden aan 4.200 passagiers. Het 16e schip in de vloot van Norwegian Cruise Line wordt uitgerust met enkele populaire onderdelen van het in China gestationeerde Norwegian Joy waaronder een kartbaan en lasergamen in de buitenlucht. Daarnaast zullen er ook enkele nieuwigheden hun debuut maken zoals een Texas Smokehouse.

Tijdens haar inaugurele zomerseizoen zal de Norwegian Bliss wekelijks vanuit Seattle cruises maken naar Alaska met stops in Ketchikan, Juneau, Skagway en Victoria, Brits-Columbia. In november 2018 start haar winterseizoen vanuit Miami met 7-daagse cruises naar het oostelijk gedeelte van de Caribbean met stops in St. Thomas, Maagdeneilanden, Tortola en Nassau.

Boek een cruise op de Norwegian Bliss bij:

Captain CruiseCruisereizenCruisewinkelStipTravel Store

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!