Cruisereiziger
Doop

MSC Seaside feestelijk gedoopt in Miami

Op 21 december is de gloednieuwe MSC Seaside feestelijk gedoopt in Miami. De livestream is inmiddels beschikbaar gekomen als een 2 uur durende video die de ceremonie laat zien.

Het entertainment was van topniveau met optredens van de zanger Ricky Martin en de tenor Andrea Bocelli. Tijdens de ceremonie werd een nieuwe samenwerking bekend gemaakt met de Andrea Bocelli Foundation (ABF). MSC Cruises zal de door gasten gedoneerde dollars (per gast 1 dollar) geven aan de Foundation die daarmee Haiti zal ondersteunen. Het land is een van de armste landen ter wereld en de stichting start projecten op het gebied van medische zorg, schoon water, energie en akkerbouw.  Andrea Bocelli trad op met 30 kinderen van een Haitiaans koor, Voices of Haiti.

Acteur en TV-presentator Mario Lopez fungeerde als ceremoniemeester van de avond. De daadwerkelijke doop werd verricht door Sophia Loren. De Italiaanse actrice is de doopmoeder van alle nieuwbouwschepen van MSC Cruises sinds 2003 en de Seaside is haar 12e schip dat ze doopt.

Lees meer over de MSC Seaside hier en lees over onder ander het bezoek dat Cruisereiziger Miriam aan het gloednieuwe schip bracht. Het komende jaar zal ze het hele jaar door Caribische cruises maken vanuit Miami.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

MSC Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)