MSC Seaside feestelijk gedoopt in Miami

Op 21 december is de gloednieuwe MSC Seaside feestelijk gedoopt in Miami. De livestream is inmiddels beschikbaar gekomen als een 2 uur durende video die de ceremonie laat zien.

Het entertainment was van topniveau met optredens van de zanger Ricky Martin en de tenor Andrea Bocelli. Tijdens de ceremonie werd een nieuwe samenwerking bekend gemaakt met de Andrea Bocelli Foundation (ABF). MSC Cruises zal de door gasten gedoneerde dollars (per gast 1 dollar) geven aan de Foundation die daarmee Haiti zal ondersteunen. Het land is een van de armste landen ter wereld en de stichting start projecten op het gebied van medische zorg, schoon water, energie en akkerbouw.  Andrea Bocelli trad op met 30 kinderen van een Haitiaans koor, Voices of Haiti.

Acteur en TV-presentator Mario Lopez fungeerde als ceremoniemeester van de avond. De daadwerkelijke doop werd verricht door Sophia Loren. De Italiaanse actrice is de doopmoeder van alle nieuwbouwschepen van MSC Cruises sinds 2003 en de Seaside is haar 12e schip dat ze doopt.

Lees meer over de MSC Seaside hier en lees over onder ander het bezoek dat Cruisereiziger Miriam aan het gloednieuwe schip bracht. Het komende jaar zal ze het hele jaar door Caribische cruises maken vanuit Miami.

Cruises zijn boekbaar bij onder andere:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger! Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisevirus mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Op Cruisereiziger help ik je daarbij. Ondersteun ons werk in deze tijden! Dat kan door bijvoorbeeld een cruisegadget in onze webwinkel te kopen. Zo heb je toch nog een beetje dat cruisegevoel thuis.

close

Mis niets meer!

Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.
Als cadeautje ontvang je downloadbare kalenders van Amsterdam, Rotterdam en IJmuiden.