Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 werd Marco besmet met het cruisevirus. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Eén gedachte over “December foto’s bouw ’s werelds grootste cruiseschip Symphony of the Seas

  • 31 december 2017 om 11:30
    Permalink

    MEGA CRUISE SCHIP,
    Is mega altijd beter, of waar ligt de tendens in de cruisewereld, gaat het nog wel omtrent het cruisen en bezoeken van een enkele haven of worden deze drijvende en varende pretparken niet de BESTEMMING op zich en men net zo goed tien mijl uit de kust voor anker kan gaan en daar een week op vertoeven ? In Ships Monthly uitgave Februari 2018, wordt die vraag ook gesteld. De Symphony of the Seas en soortgenoten, mooi en interessant maar of men hier nog van “cruisen” kan spreken, ik zet er vraagtekens bij of je moet een obsessie hebben met alles wat mega groot is…! De menselijke maat in het geding versus de “macht” van het gewin…
    Frans Eekhout

Reacties zijn gesloten.

close

Mis niets meer!


Ontvang minimaal één keer per week al het nieuws & aanbiedingen per mail.